غریب‌آبادی: سفر رئیس‌جمهور به چین نقطه عطفی در دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی ایران است سفیر ایران در دیدار با مقام انگلیسی: فعال‌سازی اسنپ‌بک غیرقانونی است وال‌استریت‌ژورنال: روسیه و چین پیش‌نویس جدیدی درباره اسنپ‌بک ارائه کردند وزیر اسرائیلی: اجازه تشکیل کشور فلسطینی را به هیچ وجه نخواهیم داد ترامپ: از پوتین ناامید هستم؛ درباره غیبتم اخبار جعلی ساختند/کانادا می‌خواهد بخشی از گنبد طلایی باشد بیانیه خانواده امام موسی صدر در پی پخش مستند BBC ترامپ: به جنایت در «خطرناک‌ترین شهر جهان» پایان خواهم داد تأکید عراق و آمریکا بر پایبندی به توافق خروج نظامیان آمریکایی تحریم‌های جدید آمریکا علیه شبکه کشتیرانی مرتبط با ایران رهبران چین و روسیه بیش از ۲۰ توافق‌نامه امضا کردند سخنگوی وزارت خارجه چین: روابط با ایران در اولویت است سی‌ان‌ان: ترامپ مقر فرماندهی فضایی آمریکا را به آلاباما منتقل می‌کند ارتش یمن: ساختمان ستاد کل ارتش اسرائیل و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم دیدار روسای جمهور ایران و چین/ پزشکیان: آماده همکاری برای اجرای توافق جامع ۲۵ ساله هستیم/ شی جین پینگ: حقوق مشروع ایران برای استفاده صلح‌آمیز هسته‌ای را به رسمیت می‌شناسیم بقائی در مصاحبه با گاردین: اروپا برای رسیدن به توافق جدی نیست/ اعتماد بین ایران و آژانس از بین رفته است

سازمان ملل: ممکن است صلح در یمن امسال محقق شود

نماینده سازمان ملل متحد در امور یمن از احتمال وقوع صلح در یمن در سال جاری میلادی خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۳ - ۲۶ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 16
کد خبر: ۳۳۶۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، «مارتین گریفیتس»، نماینده سازمان ملل متحد در امور یمن امروز (پنجشنبه) از احتمال وقوع صلح در یمن در سال جاری میلادی خبر داده است.

 

طبق گزارش شبکه «الحدث»، گریفیتس با بیان اینکه عملیات‌های نظامی در یمن به نحو قابل توجهی کاهش یافته‌اند گفت: «احتمال می‌رود صلح در سال جاری محقق شود.»

 

نماینده سازمان ملل بار دیگر بر ضرورت یافتن راه حل سیاسی برای بحران یمن تأکید کرد و مدعی شد «توافق ریاض» نقش مهمی در بهبود وضعیت امنیتی در یمن داشته است.

 

توافق ریاض، توافق عربستان و امارات عربی متحده برای تقسیم قدرت در عدن، در جنوب یمن است که پنجم ماه اکتبر سال میلادی گذشته (مهرماه) میان متحدان آنان در ریاض امضا شد. دولت مستعفی «عبد ربه منصور هادی» (متحد ریاض) و شورای انتقالی (متحد امارات) این توافق را امضا کردند و بر اساس آن قرار شد که دولت در عدن از عناصر دو طرف تشکیل شود.

 

این توافق، در واقع استان «حضرموت» در شرق یمن را تحت سیطره سعودی‌ها قرار می‌دهد و این امر خطر بزرگی برای ساکنان این استان به طور خاص و مردم یمن به طور کلی به شمار می‌رود.

 

ائتلافی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است.

 

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است. مسئولان نزدیک به جنبش انصارالله می‌گویند از زمان آغاز این حملات بیش از ۳۶ هزار غیرنظامی یمنی شهید و زخمی شده‎اند.

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار